Veiligheid en privacy

Discretie en anonimiteit zijn voor ons van groot belang. Daarom letten wij op jouw veiligheid en proberen wij jouw privacy zo goed mogelijk te beschermen.

De volledige communicatie binnen de app wordt via SSL end-to-end encryptie versleuteld. Ook de bronbestanden zijn geobfusceerd, dat wil zeggen voor mens en machine onherkenbaar gemaakt. Die app is te gebruiken zonder je locatie vrij te geven. Het is bovendien mogelijk om een automatische afmeldfunctie te activeren, waardoor de gebruiker na het afsluiten van de app uitlogt.

Alleen leden die zoeken in de omgeving kunnen elkaar onder ‘Live’ zien. De exacte locatie blijft echter altijd geheim. Belangrijk: JOYCE verzamelt geen bewegingsprofielen en verstrekt geen coördinaten aan derden. Het zoeken in de omgeving kan bovendien te allen tijde worden beëindigd en de eigen locatie wordt verwijderd.

Via de privacyinstellingen kunnen nog meer beveiligingsmaatregelen voor JOYCE worden getroffen. Er kan onder andere een pincode voor de app worden opgeslagen die voor extra veiligheid zorgt.

Overige info:

Echtheidsverificatie