Profil

Din profil er dit visitkort. Tilføj et billede, beskriv dig selv og dine ønsker, og angiv, at du virkelig findes ved at vise, at du har gennemgået ægthedskontrol. På din profil kan du også se dine specials, din medlemskabstype og dit coins-tilgodehavende.

Indstillinger

Når du klikker på dit profilbillede, ser du dit navn og din alder, om du har en godkendt eller ikke-godkendt konto, hvilke gaver (specials) du har modtaget fra andre medlemmer, samt din onlinestatus. Midt på dit billede er der mulighed for at ændre profilbilledet. Øverst til højre over tandhjulssymbolet kan du vælge Indstillinger. I Indstillinger kan du bestille og administrere et medlemskab, foretage indstillinger vedrørende dine beskeder samt ændre dine kontooplysninger, f.eks. navn, adgangskode og e-mailadresse. Under Indstillinger er det også muligt at vælge Hjælp, kontakte Support samt sende feedback om appen. Du kan også framelde dig appen her.

Profiltekst

Du præsenterer dig for de øvrige medlemmer ved hjælp af din profiltekst. Tænk på, at den – foruden dit profilbillede – ofte giver det første indtryk af dig. Du får sjældent endnu en chance. Du kan bruge din profiltekst til at beskrive dig selv nærmere, og hvad du søger. Bemærk, at din profiltekst ikke må indeholde links og kontaktoplysninger

Billeder

“Et billede siger mere end tusind ord!” – Dette gamle ordsprog holder stadig. Du kan forsyne din konto med billeder, der fortæller noget om dig. Bemærk, at du kun må bruge egne billeder. Det betyder, at du enten selv skal være med på billedet, eller at du selv skal have taget det.

Hvorfor er mit billede blevet afvist?

Hvis dit billede er blevet afvist, er grunden formentlig en af følgende:

Bemærk: For en række særlige opslagstyper i forbindelse med eksempelvis fotografer og kunstnere kan der være undtagelsesbestemmelser for specifikke punkter.