Medlemmer

Under ”Medlemmer” i “Find”-fanen kan du finde nye medlemmer ved hjælp af dine specifikke søgekriterier. Du kan altid tilpasse søgekriterierne i forhold til dine aktuelle ønsker og behov. JOYCE gør det også muligt for dig at redigere eksisterende kontakter.

Hvordan fungerer søgning?

I standardsøgningen tilpasses alle vigtige kriterier, for eksempel de søgte brugeres turn-ons. Følgende søgefiltre er til rådighed:

Ved at klikke på pilen “Udvidet søgning” får du adgang til følgende yderligere filtreringsmuligheder til at gøre din søgning mere præcis:

Du kan også vælge, om du kun vil have vist medlemmer, der er online lige nu eller er nyregistrerede, som har gennemgået ægthedskontrollen, eller som har billede på deres profil. Der er desuden mulighed for at søge efter brugere direkte via deres profilnavn.

Redigering eller sletning af kontakter

Du kan redigere eller slette kontakter direkte via disses profil. Gå til ClubMails, vælg fanen “Kontakter” og derefter den kontakt, du vil redigere eller slette. Når profilen vises, ser du direkte under avatarbilledet knappen “Redigér kontakt”.